De koffer

ip6 foyer defBij Bobbies Bioscoop heb je keuze uit meer dan 700 prachtige kinderfilmpjes! Alle series vind je in de foyer.

In de foyer naast alle filmposters (helemaal rechts) vind je ook de speciale Bobbies Bioscoop koffer. In deze koffer zit nog niets. Daar kun je zelf je allermooiste meest favoriete filmpjes in plaatsen!

kofferEr passen wel 25 filmpjes in (mits er genoeg ruimte is op je iPhone/iPad). En deze filmpjes kun je onbeperkt wisselen.

Ideaal is dat je de filmpjes in de koffer OFFLINE kunt kijken. Hier heb je dus geen internetverbinding voor nodig. Heel handig als je met de auto naar Zuid-Frankrijk reist bijv ;).

Wanneer er geen internetverbinding is of je telefoon op de vliegtuigmodus staat, zie je alleen de koffer in de foyer. Alleen de offline filmpjes zijn dan beschikbaar. Ga dus met een goed gevulde koffer op pad, succes verzekerd!

 

Hoe vul je de koffer?

ip6 filmzaal koffer defIn de foyer klik je op de filmposter van je favoriete serie. Dan kom je in de filmzaal terecht. Daar zie je allemaal kleine afbeeldingen staan van de filmpjes. Bij iedere filmpje staat ook een koffertje en een groen plus-tekentje. Klik je op het plusje dan plaatst hij het filmpje in de koffer.

Hoe wissel ik filmpjes?

Wanneer je in de koffer bent, staan daar alle filmpjes die je hebt ge-upload. Bij ieder filmpje in de koffer zie je een rood kruisje staan. Klik je op het rode kruisje, dan verdwijnt het filmpje uit de koffer. Daarna kun je weer nieuwe filmpjes uitkiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *